(All Answers) Amazon Blackberry Quiz – Answer and Win Blackberry Key2 LE

Amazon Blackberry Key2 Quiz Answers

(All Answers) Amazon Blackberry Quiz – Answer and Win Blackberry Key2


Amazon Blackberry Key2 Quiz Answers, Amazon 14th November Quiz Answers, Amazon Quiz Answers, Amazon App Blackberry Key2 Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Blackberry Key2 Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Blackberry Key2 Related Quiz.

(All Answers) Amazon Blackberry Quiz - Answer and Win Blackberry Key2

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Yesterday We have Posted Amazon International Fashion Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Smartphone That is  The Amazon Blackberry Key2 Quiz, Where They Are Giving Away free Blackberry Key2.


Amazon Blackberry Key2 Quiz – Answer and Win Blackberry Key2

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Blackberry Key2 Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

coolzTricks Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon  Blackberry Key2 Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below

Answers Of Amazon Blackberry Key2 LE Quiz

We are Updating….


Answers Of Amazon Blackberry Key2 Quiz 2nd September:

1. In which country would you find the Mount Eden or Maungawhau, a majestic bowl-like crater?

Answer. New Zealand

2. What is the nickname for the Great Bell located in the Elizabeth Tower?

Answer. Big Ben

3. In which city can you find Brandenburg Gate, considered a symbol of the tumultuous history of Europe and current day, of European unity?

Answer. Berlin

4. He’s also known as the pioneer of India’s Green revolution, and was recently honored with ICFA’s first-ever World Agriculture Prize. Who is he?

Answer. M.S. Swaminathan

5. Rolled out this week, ___ is India’s first engine-less semi-high speed train, and will eventually replace the Shatabdi Express for inter-city travel.

Answer. Train-18


Q1. Which beauty pageant did Manushi Chillar win in 2017?

Answer – Miss World

Q2. Which of these was famous Indian painters of was awarded the Padma Vibhushan in 1991?

Answer – M.F Hussain

Q3. Which of the following is NOT a traditional Indian folk art form?

Answer – Ikigai

Q4.Which state was divided into Maharashtra and Gujarat in 1960?

Answer – Bombay

Q5. Who was the fictional detective created by Arthur Conan Doyle?

Answer –  Sherlock Holmes


Q1.When referring to genres of music, what does ‘R and B’ stand for?

Answer -Rhythm and blues

Q2.What is the name of the closest star to our sun?

Answer -Proxima centauri

Q3.At room temperature, which is the only metal that is in liquid form?

Answer -Mercury

Q4.Professor Amartya Sen received the Nobel Prize in this field.

Answer -Economics

Q5.The Paithan (Jayakwadi) Hydro-electric project, completed with the help of Japan, is on the river___

Answer – Godavari

Now You Are Eligible To Win Free Blackberry Key2 On This Amazon Blackberry Key2 Quiz


More Details Of This Amazon Quiz:

This Contest will commence on 2 September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Blackberry Key2 smartphone (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

The post (All Answers) Amazon Blackberry Quiz – Answer and Win Blackberry Key2 LE appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.



from Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks https://ift.tt/2RS3pjD
(All Answers) Amazon Blackberry Quiz – Answer and Win Blackberry Key2 LE (All Answers) Amazon Blackberry Quiz – Answer and Win Blackberry Key2 LE Reviewed by Mr. Modi on November 13, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.