(All Answers)Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers

(All Answers)Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa


Amazon Fitbit Versa Quiz Answers, Amazon Fitbit Versa Quiz Answers, Amazon Fitbit Versa Quiz Answers, Amazon App BFitbit Versa Quiz All Answers, Amazon Quiz Time Fitbit Versa Quiz – Hi Guys, Hope You Doing Wonderful Nowadays & Looting The Free Recharge With Free Recharge Apps. Here comes Another Amazon Fitbit Versa Related Quiz.

Amazon Fitbit Versa Quiz

Amazon India Is Regularly Arranging The App Only Quiz Time Quiz, Where They Are Giving Away The Free Products Like Free Smartphones, Free Gadgets Etc.

Yesterday We have Posted Amazon International Fashion Quiz & Its Answers & Today Also Amazon India Has Announced Another New Quiz Regarding Fashion That is  The Amazon Fitbit Versa Quiz, Where They Are Giving Away free Fitbit Versa.


Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa

This is Amazon App Only Offer, So We Suggest You Use & Install The Amazon Android Or iOS App

1, Just Download The Amazon App In Your Mobile From Playstore Or App Store

2. Now Just Open The App & Create/Sign in Into Amazon Account

3. Now Just Go To Home Page Of The App & Scroll Down Below & You will be Able To See The Banner Of “Amazon Fitbit Versa Quiz“ Like This

4. Now Just Open the App Banner & You Are About to Start The Quiz With “Start” Button 

coolzTricks Tip: For Our Reader’s  Easiness , We Have Solved All The Questions Of This Amazon Fitbit Versa Quiz& You Will Find All Correct Answer of This Amazon Quiz Below

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers: 15th November

We are Updating…

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers: 4th October

1. The Portsmouth college in UK offers a course to its students which of these languages?

Answer – Hinglish

2. Which one of these blood-types is called the ‘universal donor type’ because it is compatible with all other blood type?

Answer – O-negative

3. What is the irrational fear of trees called?

Answer – Dendrophobia

4. Iromba is a dish made of fish, vegetables and bamboo shoots and is served fermented. Which North Eastern Indian state is this dish associated with?

Answer – Manipur

5. Who founded Facebook?

Answer – Mark Zuckerberg

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers:

Q1. Who portrayed the role of Milkha Singh in Bhaag Milkha Bhaag?

Answer – Farhan Akhtar

Q2.Which sportsperson has been appointed as Assam’s first ever sports ambassador?

Answer – Hima das

Q3. Which of these Indian movies did NOT get nominated for Best Foreign Language Film at the Oscars?

Answer – Newton

Q4. Created by Edgar Rice Borroughs, John Clayton is raised by apes in the jungles of Africa. What do we know him popularly as?

Answer – Tarzan

Q5. Who won the Men’s Singles at the recently held 2018 US Open ?

answer – Novac Djokovic

Amazon Fitbit Versa Quiz Answers:

Q1. Which is the least populated country in the world?

Answer – Vatican City

Q2. Who won India’s only boxing Gold at the 18th Asian Games 2018?

Answer  – Amit panghal

Q3. Where on the human body is the zygomatic bone found?

Answer  – Facial cheek

Q4. Jetsun Pema became the Queen of which Asian kingdom following her marriage on October 13, 2011?

Answer  – Bhutan

Q5. The 4th International Ayurveda Congress 2018 was held last week. Which country hosted this?

Answer  – Netherlands

Now You Are Eligible To Win Free Fitbit Versa On This Amazon Fitbit Versa Quiz


More Details Of This Amazon Quiz Of Fitbit Versa:

This Contest will commence on 3rd September 2018 from 08:00:01 a.m. (IST) to 25 August 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)

In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.

Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 (one) participant will be selected as winners by a random draw of lots.

The declared winner(s) will be eligible for winning a Fitbit Versa(hereinafter referred to as “Prize(s)”).

The post (All Answers)Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa appeared first on Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks.



from Free Recharge Tricks-CoolzTricks Unlimited Paytm ,Free 3G 4G Tricks https://ift.tt/2QIqjdl
(All Answers)Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa (All Answers)Amazon Fitbit Versa Quiz – Answer and Win Fitbit Versa Reviewed by Subhendu Baral on November 14, 2018 Rating: 5

No comments:

Powered by Blogger.